Avem nevoie si de vorbe bune

In fata mea, in drum spre metrou, o fata are un ghiozdan pe care scrie Happines comes in waves. Am zambit instant. Mi-am dat seama ca avem cate o vorba de duh pe orice obiect si oriunde. Fiecare ne provoaca zambete cand le vedem si le asociem cu o experienta a noastra sau cu starea de spirit pe care o avem atunci.

In alta ordine de idei ma gandeam de ce am scos din carti aceste vorbe si le-am scris ,,pe toate gardurile,,. Raspunsul a venit in secunda 0: avem nevoie. Nu putem sta mereu langa persoana care stie mereu ce sa ne spuna, uneori nu avem timp sa citim povete, alteori nici noi nu stim ce e cu noi si de ce sfat avem nevoie. Si atunci cautam o vorba care sa ne dea putere, poate sa ne aline sau pur si simplu sa ne faca sa uitam de ce eram incruntati. Asa cineva, undeva s-a gandit sa faca bani din vorbe de duh. Si a reusit doua lucruri: sa faca bani si sa ajute oamenii.

Eu am mereu pe desktop imaginea de mai jos. Cumva mereu am obtinut ce mi-am dorit. Am muncit pentru fiecare lucru, dar lucrurile se asezau in directia pe care mi-o doream.

Cuvintele sunt motoare puternice. Folositi-le sa mergeti departe si sa faceti bine. Odata iesite in Univers se intorc la voi mai devreme sau mai tarziu, ca un bumerang. Aveti grija sa nu va loveasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *